29 de jul. 2022

Tunejats

Un travesti és un tunejat tèxtil. Un transsexual és un tunejat orgànic.

Tot i el tunejat, tant l'un com l'altre, el segon exactament igual, segueixen tenint els cromosomes XX o XY que tenien quan van néixer i, per tant, sota el tunejat, segueixen sent mascle i femella.

Que és un tunejat superficial es fa evident quan el travesti es desvesteix, i també quan el transsexual "es desvesteix" de tots els tractaments medicofarmacològics que ha de fer, de manera permanent, per tal de conservar en bon estat el seu tunejat.

Fins aquí no és una opinió, sinó l'exposició d'uns fets.

Ja com a opinió, es pot dir que cadascú ha de poder fer, "amb ell mateix", el que li doni la gana. I aquesta llibertat inclou la de poder inventar-se les teories que es vulguin per tal de justificar la pròpia opció personal. En aquest cas, a favor de les autotransformacions.

Alhora, amb la mateixa llibertat, els altres no tenen cap obligació d'acceptar que les despeses requerides per al tunejat anatòmic d'algú, siguin assumides per la col.lectivitat. 

Per descomptat, el col.lectiu defensor del dret al tunejat anatòmic té tot el dret del món a qualificar de la manera que vulgui les persones que no veuen les coses com ells les veuen.

I les altres, a la vegada, tenen el mateix dret del món a que, aquest tipus de desqualificacions (i d'eventuals insults), els entrin per una orella i els surtin, sense dificultats, per l'altra.

I vet-ho aquí, tots entretinguts, entretingudes i entretingudis...